Plyndringstokt

Kombinere to RAID-er

Kombinere to RAID-er

Nestede RAID-nivåer, også kjent som hybrid RAID, kombinerer to eller flere av standard RAID-nivåer (der "RAID" står for "overflødig utvalg av uavhengige disker") for å oppnå ytelse, ekstra redundans eller begge deler, som et resultat av å kombinere egenskaper til forskjellige standard RAID-oppsett.

  1. Kan du kombinere raid?
  2. Hvorfor vil du bruke RAID 1 0 eller RAID 0 1?
  3. Er RAID 1 det samme som RAID 10?
  4. Kan du RAID 0 To SSD-er?
  5. Skal jeg RAID 0 min SSD?
  6. Som er raskere RAID 1 eller 0?
  7. Hvorfor anbefales ikke RAID 5?
  8. Hvilken RAID er best for operativsystemet?
  9. Kan du raid 2 eksterne harddisker?
  10. Skal jeg bruke RAID 0-spill?
  11. Er det verdt å gjøre RAID 0?

Kan du kombinere raid?

Det er mulig å kombinere fordelene (og ulempene) med RAID 0 og RAID 1 i ett enkelt system. Dette er en nestet eller hybrid RAID-konfigurasjon. Det gir sikkerhet ved å speile alle data på sekundære stasjoner mens du bruker striping over hvert sett med stasjoner for å øke hastigheten på dataoverføring.

Hvorfor vil du bruke RAID 1 0 eller RAID 0 1?

En RAID 1 + 0-array er implementert som RAID 0, hvis elementer er RAID 1. Den kombinerer de samme fordelene med RAID 0 (hastighet) og RAID 1 (sikkerhet), men på en annen måte. RAID 1 + 0 skaper en stor stripe med små speil. Etter feil på en disk, mens den byttes ut, er bare det lille fragmentet i en hel serie gjenoppbygd.

Er RAID 1 det samme som RAID 10?

RAID 10, også kjent som RAID 1 + 0, er en RAID-konfigurasjon som kombinerer diskspeiling og diskstriping for å beskytte data. ... Hvis to disker i samme speilvendte par mislykkes, går alle data tapt fordi det ikke er paritet i de stripete settene.

Kan du RAID 0 To SSD-er?

Ja. De må være av samme størrelse. Hvis den ene er større enn den andre, blir den større den samme som den mindre. Husk at i RAID 0 mister du alt hvis en stasjon mislykkes.

Skal jeg RAID 0 min SSD?

Hvis du har penger og riktig infrastruktur, anbefaler vi at du kjører SSD-er i RAID 0. Du vil merke forskjellen. ... Hvis en stasjon i en RAID 0-konfigurasjon mislykkes, kan du miste alle dataene dine.

Som er raskere RAID 1 eller 0?

I teorien tilbyr RAID 0 raskere lese- og skrivehastigheter sammenlignet med RAID 1. RAID 1 gir lavere skrivehastigheter, men kan tilby samme leseytelse som RAID 0 hvis RAID-kontrolleren bruker multiplexing for å lese data fra disker. ... Hvis en stasjon i RAID mislykkes, går alle data tapt.

Hvorfor anbefales ikke RAID 5?

Dell anbefaler at du ikke bruker RAID 5 til forretningskritiske data. RAID 5 bærer høyere risiko for å støte på en uriktig stasjonsfeil under en ombygging, og tilbyr derfor ikke optimal databeskyttelse.

Hvilken RAID er best for operativsystemet?

RAID 5 er den klart vanligste RAID-konfigurasjonen for forretningsservere og bedrifts-NAS-enheter. Dette RAID-nivået gir bedre ytelse enn speiling, så vel som feiltoleranse. Med RAID 5 blir data og paritet (som er tilleggsdata som brukes til gjenoppretting) stripet over tre eller flere disker.

Kan du raid 2 eksterne harddisker?

Mens du ofte kan kombinere flere eksterne harddisker, kan det være problemer med å gjøre det. Hvis kontrollermaskinvaren er forskjellig mellom de to, kan de kanskje ikke kombineres (eller oppføre seg dårlig selv om du kan kombinere dem). Og ettersom dette er eldre USB-stasjoner, vil de som en del av en RAID være veldig sakte.

Skal jeg bruke RAID 0-spill?

RAID 0 er imidlertid ikke begrenset til to stasjoner. Det kan gjøres med 2 eller flere, teoretisk sett hundrevis av stasjoner hvis du hadde maskinvare for å støtte den. Personlig vil jeg ikke anbefale det til spill. Økningen i ytelse vil i utgangspunktet være umerkelig for daglig bruk, og risikoen for å miste data er ikke verdt det.

Er det verdt å gjøre RAID 0?

RAID 0 - Bra hvis data er uviktige og kan gå tapt, men ytelsen er kritisk (for eksempel med cache). RAID 1 - Bra hvis du ønsker å få ekstra dataredundans og / eller lesehastigheter billig. (Dette er et godt grunnnivå for de som ønsker å oppnå høy oppetid og øke ytelsen til sikkerhetskopier.)

Kan ikke slå på Bluetooth i MacBook Pro
Slik tilbakestiller du Mac-enhetens Bluetooth-modul Når du holder nede Shift + Option-tastene (Alt) på Mac-tastaturet, klikker du på Bluetooth-symbole...
Hvordan identifisere en Bluetooth-enhet?
Hver eneste Bluetooth-enhet har en unik 48-biters adresse, ofte forkortet BD_ADDR. Dette presenteres vanligvis i form av en 12-sifret heksadesimal ver...
Macbook Pro 15 2017 bluetooth kobles til igjen når musen er koblet til
Hvorfor kobler Bluetooth-en min fra seg på Macbook Pro? Hvorfor kobler Bluetooth-maskinen min seg fra? Hvordan fikser jeg Bluetooth-forsinkelsen på Ma...