Lyn

Hva er dimensjonene på hodet til en tordenboltkabel?

Hva er dimensjonene på hodet til en tordenboltkabel?

Thunderbolt (grensesnitt)

Produksjonshistorie
LengdeMaksimum: 3 meter (10 fot) (kobber) 60 meter (200 fot) (optisk)
Bredde7.4 mm hann (8.3 mm hunn)
Høyde4.5 mm hann (5.4 mm hunn)
Varm pluggbarJa

  1. Hvor lang er en Thunderbolt-kabel?
  2. Er alle Thunderbolt 3-kabler like?
  3. Er Thunderbolt 1 og 2 kabler like?
  4. Hvorfor er Thunderbolt-kabler så korte?
  5. Hvorfor er Thunderbolt-kabler så dyre?
  6. Er Apple Thunderbolt 3-kabel aktiv eller passiv?
  7. Noe som er raskere USB-C eller Thunderbolt?
  8. Er Thunderbolt 4 det samme som USB-C?
  9. Er alle Thunderbolt-kabler like?
  10. Hva brukes Thunderbolt-kabel til?
  11. Er Thunderbolt bedre enn HDMI?
  12. Hva er de forskjellige Thunderbolt-kablene?

Hvor lang er en Thunderbolt-kabel?

$ 129 Thunderbolt 3 Pro-kabelen er 2 meter lang, har svart flettet design og støtter både DisplayPort-utgang og USB 3.1 generasjon 2 10 Gbps dataoverføring - selv om datahastigheter selvfølgelig kan være opptil Thunderbolt 3s standard 40 Gbps mellom kompatible enheter.

Er alle Thunderbolt 3-kabler like?

Nei, det er faktisk to typer Thunderbolt 3 (USB-C) kabler, passive og aktive. Passive kabler koster mindre og kan nå opptil 40 Gb / s dataoverføring hvis lengden er 0.5m eller mindre og 20 Gb / s hvis over 0.5m. Aktive kabler kan nå opptil 40 Gb / s dataoverføring med en lengde på opptil 2 m.

Er Thunderbolt 1 og 2 kabler like?

Ja. Thunderbolt 2 bruker de samme kontaktene som den originale Thunderbolt, så Thunderbolt 2-enhetene vil være bakoverkompatible med Thunderbolt-periferiutstyr og omvendt. Men en Thunderbolt-enhet koblet til en Thunderbolt 2-port vil utføre med Thunderbolt-hastigheten på 10 Gbps.

Hvorfor er Thunderbolt-kabler så korte?

For det første er aktive kabler dyrere, noe som sannsynligvis er en av grunnene til at selskaper har en tendens til å pakke kortere, passive kabler med sine Thunderbolt 3-produkter. Et annet problem med aktive kabler er at de mangler bakoverkompatibilitet med USB 3.

Hvorfor er Thunderbolt-kabler så dyre?

Den første grunnen kommer ned på lengden, ettersom kabler som disse har en tendens til å bli mye dyrere jo lenger de er, men fremdeles lovende støtte for den maksimale 40 Gbps Thunderbolt 3-hastigheten. ... Den 2 meter lange kabelen er også flettet, noe som betyr at den er mer holdbar og mindre sannsynlig å floke seg, slik at prisen øker ytterligere.

Er Apple Thunderbolt 3-kabel aktiv eller passiv?

Thunderbolt 3-standarden skal bare støtte sin fulle evne i passive kabler som er opptil 0.5 m lang (dataoverføringshastighet på 40 Gbps, 4 baner med PCIe Gen 3, 8 baner med DisplayPort 1.2, full USB 3.1 Gen2 og 100W strømforsyning).

Noe som er raskere USB-C eller Thunderbolt?

Thunderbolt 3 lar deg overføre data med opptil 40 Gbps. Det er dobbelt så raskt som 20 Gbps maksimal gjennomstrømningshastighet for de raskeste USB-C-porter, og fire ganger så raskt som det opprinnelige Thunderbolt-grensesnittet.

Er Thunderbolt 4 det samme som USB-C?

Thunderbolt 4 vs.

De bruker begge USB Type-C-kontakten. De tilbyr begge en maksimal båndbredde på 40 Gbps. ... Thunderbolt 4 garanterer også at du kan kjøre et par 4K-skjermer på minimum og overføre data på opptil 32 Gbps. Med USB4 er du garantert bare minimum for å kjøre en enkelt skjerm og en datahastighet på 16 Gbps.

Er alle Thunderbolt-kabler like?

Thunderbolt 3 har tatt i bruk USB-C-formatet, så alle Thunderbolt 3-porter kan bruke vanlige USB-C-kabler. Thunderbolt 3 har høyere ytelseskrav enn USB-C, så ikke alle USB-C-kabler har tilstrekkelig høy kvalitet til å fungere i Thunderbolt-hastigheter.

Hva brukes Thunderbolt-kabel til?

Du kan bruke Thunderbolt-porten på din Mac til å koble til en skjerm, en TV eller en enhet, for eksempel en ekstern lagringsenhet. Og med riktig adapter kan du koble Mac-en til en skjerm som bruker DisplayPort, Mini DisplayPort, HDMI eller VGA.

Er Thunderbolt bedre enn HDMI?

Når det gjelder å koble den bærbare datamaskinen til skjermen eller TV-en, er HDMI den foretrukne tilkoblingstypen som kan overføre HD og lyd via en enkelt kabel. ... Thunderbolt er betydelig raskere enn USB 3.0 eller FireWire og gir mer videobåndbredde enn HDMI.

Hva er de forskjellige Thunderbolt-kablene?

Thunderbolt 3-kabler og adaptere

Hvordan identifisere en Bluetooth-enhet?
Hver eneste Bluetooth-enhet har en unik 48-biters adresse, ofte forkortet BD_ADDR. Dette presenteres vanligvis i form av en 12-sifret heksadesimal ver...
Jeg kan ikke opprettholde Bluetooth-forbindelse mellom gammel MacBook og ny iPhone, fordi standarden har endret seg så mye på 8 år?
Hvorfor kobler iPhone fra seg fra Bluetooth? Hvorfor fortsetter Bluetooth å koble fra iOS 14? Gjør iOS 14.3 fikse Bluetooth-problemer? Hvorfor kobler ...
Slik løser du Bluetooth-problemer på Catalina 10.15.4?
Hvordan fikser jeg macOS Catalina Bluetooth-problem? Hvordan fikser jeg Bluetooth-frakobling på Macbook Pro? Hvordan tilbakestiller jeg Bluetooth på m...