Lyd

Lagrer iMessage-lydmeldinger sendt / mottatt med iPhone

Lagrer iMessage-lydmeldinger sendt / mottatt med iPhone

For å lagre en lydmelding, trykk på Hold under meldingen. Meldinger-appen sletter lydmeldinger etter 2 minutter. For å holde lydmeldingene lenger, gå til Innstillinger > Meldinger. Rull ned og trykk på Utløp under lydmeldinger, og velg deretter Etter 2 minutter eller Aldri.

  1. Hvor går lagrede iMessage-lydfiler?
  2. Hvordan eksporterer jeg en lydmelding fra iMessage?
  3. Hvor lagres lydfiler på iPhone?
  4. Hvordan finner jeg gamle lydmeldinger på iPhone?
  5. Hvordan vet jeg om noen lyttet til lydmeldingen min iPhone?
  6. Hvordan sender jeg lagrede lydmeldinger?
  7. Hvordan sender jeg en lydmelding på iPhone?
  8. Hvorfor kan jeg ikke sende en lydmelding på min iPhone?
  9. Hvor går lagrede lydmeldinger på iPhone 2021?
  10. Forsvinner lydmeldinger etter sending?

Hvor går lagrede iMessage-lydfiler?

En iPhone-lydfil lagres i mapper relatert til filtypen og appen du mottok eller sendte meldingen. For eksempel vil bilder lagres i en fotoapp, og en telefonsvarer vil lagres i en stemmememo-app.

Hvordan eksporterer jeg en lydmelding fra iMessage?

Hvis du vil ha opptak utenfor iMessage (i.e. som en mp3 eller hva som helst), og trykk og hold deretter innspillingen i iMessage. En meny vises med Kopier, Lagre, Mer... . Velg Lagre, og opptaket ditt blir nå i Voice Memos-appen.

Hvor lagres lydfiler på iPhone?

Trykk på Musikk-knappen. 6, for å gå til iTunes musikkbibliotek, velg deretter spillelisten "Voice Memos" fra sidemenyen 7. I listen over lydfiler vil du se en oppføring med navnet på lydfilen 8, som du har spilt inn ved hjelp av talememoer. Slik vises den lagrede filen i iTunes.

Hvordan finner jeg gamle lydmeldinger på iPhone?

I en meldingssamtale fra Meldings-appen må du trykke på "jeg" øverst i kontaktens navn for info. Rull deretter ned der det står "Vedlegg", så kan du finne den lagrede lydmeldingen.

Hvordan vet jeg om noen lyttet til lydmeldingen min iPhone?

Kan du fortelle om noen lyttet til lydmeldingen din? Ja, hvis mikrofonikonet på høyre side av lyden er blått, betyr det at mottakeren lyttet til en lydmelding.

Hvordan sender jeg lagrede lydmeldinger?

Åpne en samtale og trykk på opptaksikonet til høyre for tekstboksen. Ta opp meldingen din og sørg for å holde fingeren på bunnen hele tiden. Når du er ferdig, slipper du fingeren. Hvis du vil lytte til innspillingen, trykker du på avspillingsknappen.

Hvordan sender jeg en lydmelding på iPhone?

Send en lydmelding

  1. Trykk og hold inne i en samtale. for å spille inn en lydmelding.
  2. Trykk på. å lytte til meldingen din før du sender den.
  3. Trykk for å sende meldingen eller. å avslutte.

Hvorfor kan jeg ikke sende en lydmelding på min iPhone?

Gå til Innstillinger på iPhone > Generell > Tastatur, sørg for at Enable Dictation-bryteren er aktivert. Gå tilbake til Meldinger, sørg for at du sender til en annen Apple-enhetsbruker og se om du har mikrofonalternativet etter at du har utført trinnene.

Hvor går lagrede lydmeldinger på iPhone 2021?

Når lydmeldinger lagres, lagres de i iMessage-samtalen.

Forsvinner lydmeldinger etter sending?

Det er en innstilling under Innstillinger -> Meldinger -> Lydmeldinger. Det er et alternativ "Utløp", der du kan velge "etter 2 minutter" eller "aldri". Derfor forsvant den fra meldingstråden din. ... Hver enhet som har meldingen håndterer slettinger uavhengig av de andre.

Jeg kan ikke opprettholde Bluetooth-forbindelse mellom gammel MacBook og ny iPhone, fordi standarden har endret seg så mye på 8 år?
Hvorfor kobler iPhone fra seg fra Bluetooth? Hvorfor fortsetter Bluetooth å koble fra iOS 14? Gjør iOS 14.3 fikse Bluetooth-problemer? Hvorfor kobler ...
Telefonen min gir meg ladning for Bluetooth-hodetelefonene mine, hvorfor ikke Mac? [duplisere]
Hvorfor kobles ikke Bluetooth-hodetelefonene mine til Macbook? Kan du koble Bluetooth-hodetelefoner til macbook? Hvordan kobler jeg de trådløse hodete...
Er det en måte å koble bluetooth automatisk fra macen min når iphone prøver å koble til den og omvendt
Hvordan stopper jeg iPhone fra å dele Bluetooth-enheter? Hvordan slår jeg av Bluetooth på min Mac? Hvordan kobler jeg fra iCloud fra Bluetooth? Hva gj...