eple

MFi-produkt ser opp

MFi-produkt ser opp
  1. Hvor mye koster MFi-sertifisering?
  2. Gjør MFi-sertifisering noe?
  3. Hva er ikke MFi?
  4. Er Anker-sertifisert av Apple?
  5. Kan bruke en ikke USB-kabel fra Apple skade en iPhone?
  6. Hvordan får jeg Apple MFi?

Hvor mye koster MFi-sertifisering?

Er det et programgebyr for deltakelse i MFi-programmet? MFi-programmet er USD 99 dollar (pluss eventuelle skatter og avgifter) per medlemsår.

Gjør MFi-sertifisering noe?

For å konkludere. MFi-sertifisering er viktig for alle Apple-brukere. I noen tilfeller er det den viktigste indikatoren for å fortelle om du skal kjøpe tilbehør til iPhone eller ikke.

Hva er ikke MFi?

Et sentralt økonomisk forhold som representerer etterspørselen etter pengesaldoer fra ikke-monetære finansinstitusjoner (ikke-MFIer).

Er Anker-sertifisert av Apple?

Mens falske Apple-kabler og ladere på Amazon er vanlige og potensielt farlige, hevder Anker at kabelen er sertifisert av Apple under sitt MFi-program. MFi-sertifiserte produkter er sertifisert av utvikleren for å oppfylle Apples ytelsesstandarder.

Kan bruke en ikke USB-kabel fra Apple skade en iPhone?

For billig, og kablene inni kan gå i stykker. Sjelden men kan / kan skje. Det er ingen bevis som viser at uoffisielle kabler vil skade iOS-enhetene dine. Som en anbefaling velger du imidlertid de offisielle kablene i stedet for de uoffisielle, siden kvaliteten ofte er bedre med originaletiketten.

Hvordan får jeg Apple MFi?

Hva du trenger for å registrere deg

  1. Bekreft at selskapet ditt skal delta i MFi-programmet. ...
  2. Opprett en bedrifts-Apple-ID og send inn et påmeldingsskjema. ...
  3. Komplett firmaidentitetsbekreftelse. ...
  4. Utfør en MFi-lisens.

MacBook Pro-sykluser teller uten strømtilkobling
Teller batterisyklusen når den er koblet til? Skal jeg bekymre meg for syklusantall? Hvordan holder jeg Mac-en min fra å telle syklusene mine? Hvordan...
Eldre MacBook Pro ser ikke nye moderne Bluetooth-høyttalere, hvorfor ikke?
Hvorfor finner ikke Mac-en min Bluetooth-høyttaler? Hvordan legger jeg til en ny Bluetooth-enhet på min Mac? Har MacBook Pros Bluetooth? Hvordan koble...
Problem med Bluetooth-tilkobling
Hvis Bluetooth-enhetene dine ikke kobles til, er det sannsynlig fordi enhetene er utenfor rekkevidde, eller ikke er i paringsmodus. Hvis du har vedvar...