Hodetelefoner

Mac-lyder er nedtonet når hodetelefonene er koblet til

Mac-lyder er nedtonet når hodetelefonene er koblet til

Gå til Systemvalg > Lydinnstillinger > Send ut og velg hodetelefonene dine. Gå til Systemvalg > Lydinnstillinger > Send ut og velg hodetelefonene dine.

  1. Hvorfor er lyden min gråtonet Mac?
  2. Hvorfor kan jeg ikke høre gjennom hodetelefonene mine på Mac-en?
  3. Hvorfor er hodetelefonene mine koblet til, men høyttalerne spiller fortsatt?
  4. Hvordan fikser jeg den låste lyden på min Mac?
  5. Hvordan tilbakestiller jeg lyden på Macbook?
  6. Hvorfor er Macen min dempet permanent?
  7. Hvorfor spiller ikke Mac-en min lyd gjennom AirPods?
  8. Hvorfor spiller ikke Mac-en min lyd gjennom Bluetooth-hodetelefoner?
  9. Hva gjør jeg hvis hodetelefonene mine ikke fungerer?
  10. Hvorfor fungerer ikke hodetelefonene mine når de er koblet til?
  11. Hvordan stopper du høyttalere når hodetelefoner er koblet til?

Hvorfor er lyden min gråtonet Mac?

Prøv å bytte tilbake til de interne høyttalerne dine ved å klikke [alt] på høyttalerikonet i menylinjen. Mange grensesnitt støtter ikke volumjustering, og dermed blir kontrollen gråtonet. Bryteren i hodetelefoninngangen kan sitte fast, du kan sette i en hodetelefonkontakt og vri den rundt.

Hvorfor kan jeg ikke høre gjennom hodetelefonene mine på Mac-en?

Koble fra hodetelefoner eller eksterne høyttalere. Velg Apple-menyen på din Mac > Systemvalg, klikk på Lyd og deretter på Utgang. Forsikre deg om at “Interne høyttalere” er valgt, skyvekontrollen “Utgangsvolum” ikke er helt til venstre, og at avkrysningsruten ikke er valgt.

Hvorfor er hodetelefonene mine koblet til, men høyttalerne spiller fortsatt?

Så hvorfor spiller høyttalerne fremdeles når du kobler til hodetelefonene? Det kan være datamaskininnstillingen, en nylig oppdatering eller en driveroppdatering. Start først datamaskinen på nytt; hvis det ikke løser problemet, kan du prøve å oppdatere innstillingene, lyddriverne eller endre standard lydenhet, blant andre løsninger.

Hvordan fikser jeg den låste lyden på min Mac?

Å fikse en MacBook fast på Mute

  1. Koble hodetelefonene til igjen.
  2. Spill litt lyd gjennom dem (f.eks.g., en sang), og stopp deretter lyden.
  3. Forsikre deg om at Innstillinger er avsluttet.
  4. Start innstillinger og åpne lydruten.
  5. Mens lydruten er åpen og satt til hodetelefoner, trekker du ut hodetelefonkontakten fra kontakten.

Hvordan tilbakestiller jeg lyden på Macbook?

Klikk på "Systemvalg" i dokken, og klikk deretter på "Lyd" under Hardware-delen. Klikk på "Output" -fanen og sørg for at riktig lydutgangsenhet er valgt.

Hvorfor er Macen min dempet permanent?

Kontroller systemet Prefs > Lyd, sørg for at du har valgt hodetelefoner og at volumkontrollen og lydinnstillingene er riktig innstilt. Klikk på den innebygde utgangen. Forsikre deg om at ingen ruter er merket av under "Demp".

Hvorfor spiller ikke Mac-en min lyd gjennom AirPods?

Start den sammenkoblede enheten på nytt, f.eks.g., iPhone, iPad, Mac, Apple Watch osv. Prøv deretter igjen. Deaktiver automatisk øredeteksjon for å se om dette løser problemet ditt. Bare gå til Innstillinger > blåtann > AirPods og og slå av automatisk øredeteksjon.

Hvorfor spiller ikke Mac-en min lyd gjennom Bluetooth-hodetelefoner?

Noen ganger, når du lyktes i å koble Bluetooth-hodetelefoner til Mac, hører du kanskje ingen lyd som går gjennom. ... Forsikre deg om at hodetelefonene er valgt lydutgang for din Mac: Go Systemvalg > Lyd. I kategorien Utgang finner du hodetelefonene dine i listen og dobbeltklikker for å gjøre dem aktive.

Hva gjør jeg hvis hodetelefonene mine ikke fungerer?

Sjekk hodetelefonkabelen, kontakten, fjernkontrollen og øreproppene for skader, som slitasje eller brudd. Se etter rusk på maskene i hvert ørepropp. For å fjerne rusk børstes forsiktig alle åpninger med en liten, myk børste som er ren og tørr. Koble hodetelefonene dine godt til igjen.

Hvorfor fungerer ikke hodetelefonene når de er koblet til?

Støv, lo og smuss kan blokkere forbindelsen mellom kontakten og hodetelefonene. Se etter dette og rengjør jekken med en bomullspinne fuktet med litt sprit for å få lo og støv ut, eller bruk en boks med trykkluft hvis du har en i nærheten. Koble hodetelefonene til igjen og se om de fungerer.

Hvordan stopper du høyttalere når hodetelefoner er koblet til?

Høyreklikk høyttaleren på oppgavelinjen, klikk på avspillingsenhet, høyreklikk på høyttaler, klikk i Deaktiver. Når du er ferdig med hodetelefoner, gjør du det igjen unntatt Aktiver i stedet for Deaktiver.

Macbook Pro 15 2017 bluetooth kobles til igjen når musen er koblet til
Hvorfor kobler Bluetooth-en min fra seg på Macbook Pro? Hvorfor kobler Bluetooth-maskinen min seg fra? Hvordan fikser jeg Bluetooth-forsinkelsen på Ma...
Bluetooth-headset kobles kort til iPhone, men kobles deretter fra
Hvorfor kobler min iPhone seg fra Bluetooth-hodetelefonene mine? Hvorfor kobler Bluetooth-headsettet meg fra? Hvorfor kobler Bluetooth-enheten min fra...
MacBook Pro (tidlig 2015) Catalina Bluetooth-problemer
Hvorfor kobles ikke MacBook Pro til Bluetooth? Kan Bluetooth gå i stykker på Mac? Hvorfor kobler Bluetooth-en min seg fra på Mac-en? Hvordan fikser je...