Geogebra

Er det noe Geogebra-program for OSX?

Er det noe Geogebra-program for OSX?

GeoGebra for Mac er dynamisk matematikkprogramvare for alle utdanningsnivåer som samler geometri, algebra, regneark, grafer, statistikk og kalkulator i en brukervennlig pakke. Grafikk, algebra og tabeller er koblet sammen og fullt dynamisk. ... Brukervennlig grensesnitt, men likevel mange kraftige funksjoner.

  1. Er det en GeoGebra-app?
  2. Er GeoGebra tilgjengelig offline?
  3. Hva er den siste versjonen av GeoGebra?
  4. Hvilken app er best for graf?
  5. Er GeoGebra tilgjengelig på Android?
  6. Hvordan endrer jeg GeoGebra til grader?
  7. Hvordan installerer jeg GeoGebra Classic?
  8. Kan du bruke GeoGebra på en Chromebook?
  9. Er GeoGebra trygt å laste ned?
  10. Hvem oppfant GeoGebra?
  11. Hva er forskjellen mellom GeoGebra Classic 5 og 6?

Er det en GeoGebra-app?

GeoGebra er tilgjengelig på flere plattformer, med apper for skrivebord (Windows, macOS og Linux), nettbrett (Android, iPad og Windows) og nett.

Er GeoGebra tilgjengelig offline?

- nå, under appleten ser du en nedlasting av knappen. Ved å klikke på den åpnes appleten i selve programmet GeoGebra, og du kan lagre den på datamaskinen din. Du kan laste ned og få tilgang til separate GBG-filer i en GGbook offline ved å følge disse trinnene... ... http: // tube.geogebra.org / ma...

Hva er den siste versjonen av GeoGebra?

GeoGebra Siste versjon 6-0-644-0

GeoGebra kan løse komplekse ligninger og kan arbeide for å hjelpe studenter gjennom problemløsingsprosessen. Det har vunnet utallige priser gjennom årene, inkludert MERLOT-prisen, Les Trophees du libre, EASA 2002 og Learnie Award, og er mye brukt i det pedagogiske miljøet.

Hvilken app er best for graf?

Simple Graph Maker er en app for å lage en graf for Android-avvik som raskt lager diagrammer og grafer. Det er så enkelt å lage en grafikk med denne appen, at alt du trenger å gjøre er å skrive i etikettene og tallene.

Er GeoGebra tilgjengelig på Android?

GeoGebra er en enestående matematikkapp du kan bruke til å utføre alle slags operasjoner. Matematikkongen på Windows, nå også tilgjengelig på Android.

Hvordan endrer jeg GeoGebra til grader?

Merk: Du kan angi et gradssymbol (°) eller pi-symbolet (π) ved å bruke følgende hurtigtaster: Alt + O (Mac OS: Ctrl + O) for gradssymbolet °

Hvordan installerer jeg GeoGebra Classic?

Windows

  1. last ned . msi-installatør av GeoGebra Classic 6 eller GeoGebra Classic 5 til en nettverksmappe som er tilgjengelig fra alle arbeidsstasjoner, e.g. \\ INSTALLERE \ GeoGebra \.
  2. installer GeoGebra stille på hver arbeidsstasjon: msiexec / i \\ INSTALL \ GeoGebra \ GeoGebra-Windows-Installer-6-0-389-0. msi ALLUSERS = 2 / qn.

Kan du bruke GeoGebra på en Chromebook?

Kjernen i GeoGebra-appen er fullt funksjonell (dvs. alle kommandoer fungerer), men som du har lagt merke til, er det fortsatt mye arbeid å gjøre på GUI. ... under GeoGebra -> GeoGebra-Chromebook.

Er GeoGebra trygt å laste ned?

Dette programvaren er potensielt skadelig eller kan inneholde uønsket programvare.

Hvem oppfant GeoGebra?

GeoGebra ble opprettet av Markus Hohenwarter i 2001/2002 som en del av sin masteroppgave i matematikkopplæring og informatikk ved Universitetet i Salzburg i Østerrike.

Hva er forskjellen mellom GeoGebra Classic 5 og 6?

Både Classic 5 og Classic 6-versjoner har sine fordeler og ulemper, men det er i området Dynamic Text at Classic 6 faller over. Nedenfor er en 7-minutters video designet for Classic (versjon) 5 brukere som kan være interessert i å ta en titt på Classic (versjon) 6.

Ekstern Bluetooth-dongle fungerer ikke med macbook pro 13 tommer tidlig 2015
Hvordan kobler jeg min gamle Mac til Bluetooth? Hva er Bluetooth-dongle? Kan du legge til Bluetooth på en Mac? Hvordan bruker jeg Macen min som en Blu...
Når jeg parer Bluetooth-hodetelefonene mine, faller WiFi ut
Hvorfor slutter wifi-en min å fungere når jeg kobler til Bluetooth? Kan Bluetooth-hodetelefoner påvirke WiFi? Hvordan stopper jeg at Bluetooth forstyr...
Hvordan kobler jeg til Bluetooth-ikonet i preferanser eller applikasjoner
Hvordan aktiverer jeg Bluetooth-tillatelse? Hvordan slår jeg på Bluetooth på min Mac? Hvordan finner jeg Bluetooth-enheter på min Mac? Hvorfor vil ikk...