Flott

Er det en app / utvidelse som ligner på The Great Suspender, men for Safari?

Er det en app / utvidelse som ligner på The Great Suspender, men for Safari?

Det beste alternativet er Auto Tab Discard, som er både gratis og åpen kildekode. Andre flotte apper som The Great Suspender er Workona (Freemium), The Marvelous Suspender (Free, Open Source), Tab Suspender for Safari (Free) og tabby.oss (gratis).

  1. Er det et alternativ til den store suspenderen?
  2. Hvilke utvidelser skal jeg ha på safari?
  3. Er den store suspenderen en Google Chrome-utvidelse?
  4. Er det Safari-utvidelser?
  5. Inneholder den store suspenderutvidelsen skadelig programvare?
  6. Er den store selben trygg igjen?
  7. Kan du legge til utvidelser til Safari på iPhone?
  8. Er Safari bedre enn Chrome?
  9. Hvorfor er det så få Safari-utvidelser?
  10. Hva skjedde med den store suspender Chrome-utvidelsen?
  11. Hvordan får jeg tilbake de flotte selene?
  12. Inneholder Chrome-utvidelser skadelig programvare?

Er det et alternativ til den store suspenderen?

Det nærmeste alternativet til The Great Suspender er Auto Tab Discard. Auto Tab Discard forkaster en fane hvis du ikke har brukt den i en bestemt periode.

Hvilke utvidelser skal jeg ha på safari?

Beste Safari-utvidelser i 2021

Er den store suspenderen en Google Chrome-utvidelse?

Google har deaktivert The Great Suspender, en utvidelse som ble brukt av Chrome-brukere som var utsatt for å ha mange faner åpne, fordi det, i ordene til meldingen brukere har mottatt, "inneholder malware."Dette har gitt brukerne noen spørsmål og bekymringer.

Er det Safari-utvidelser?

Du kan installere Safari-utvidelser for å tilpasse måten nettleseren din fungerer på. For eksempel kan utvidelser hjelpe deg med å vise sosiale medier og nyhetsknapper, blokkere innhold på nettsteder, gi deg tilgang til funksjoner fra andre apper og mer.

Inneholder den store suspenderutvidelsen skadelig programvare?

Spesielt advarte Chrome om at Great Suspender "inneholder skadelig programvare."Meldingen ble ledsaget av en halvspalting av utvidelsen fra Chrome, og tap av alle brukernes suspenderte faner sammen med den.

Er den store selben trygg igjen?

Men The Great Suspender er ikke lenger å stole på - så mye at Google fjernet den fra Chrome Nettmarked i februar 2021 for å være "skadelig programvare".”Før vi kommer til alternativene kan du bruke i stedet for denne en gang nyttige utvidelsen, Dr.

Kan du legge til utvidelser til Safari på iPhone?

For å installere en Safari-utvidelse på en iPhone, er det så enkelt som å laste ned den aktuelle appen først fra App Store. Imidlertid har ikke alle apper utvidelser tilgjengelig på mobilen din, selv om de er i Mac-nettleseren din.

Er Safari bedre enn Chrome?

Hvis du kommer fra en iPhone, er du sannsynligvis vant til Safari, mens Android-brukere sannsynligvis er mer komfortable i Chrome. ... En av de største ulempene med Safari er at du ikke kan fikle med innstillingene i appen. Du må gå til Apples dedikerte innstillingsapp når som helst du vil endre noe.

Hvorfor er det så få Safari-utvidelser?

Apple, i sin uendelige visdom, har bestemt at Safari-utvidelser kun skal lages av utviklere som er eksperter på både Mac-utvikling og webutvikling. Dette er en av de mindre utviklerbassengene du kan forestille deg. Ikke rart det er så vanskelig å finne Safari-utvidelser i våre dager.

Hva skjedde med den flotte suspender Chrome-utvidelsen?

Lawrence Abrams. Google har tvangsavinstallert den utrolig populære 'The Great Suspender' -utvidelsen fra Google Chrome og klassifisert den som skadelig programvare. The Great Suspender er en Chrome-utvidelse som vil suspendere ubrukte faner og laste ut ressursene for å redusere nettleserens minnebruk.

Hvordan får jeg tilbake de flotte selene?

Slik får du fanene tilbake fra den store bøylen?

  1. Åpne søkeloggen i Google Chrome.
  2. Søk etter “klbibkeccnjlkjkiokjodocebajanakg”
  3. Du får listen over suspenderte faner av The Great Suspender.
  4. Kopier lenken og åpne URL-adressen til fanene du vil gjenopprette.

Inneholder Chrome-utvidelser skadelig programvare?

Google har tilsynelatende blokkert The Great Suspender-utvidelsen fra Chrome, med eksisterende brukere som nå mottar en melding om at den er "deaktivert fordi den inneholder skadelig programvare.”Det er også fjernet fra Chrome Nettmarked, med koblinger til det som nå fører til en 404-side.

Hvilke Bluetooth-profiler er tilgjengelige for hodetelefontilkoblinger på iPhone og iPad?
2 svar Håndfri profil (HFP 1.7) Telefonbokstilgangsprofil (PBAP 1.2) Avansert lydfordelingsprofil (A2DP 1.3) Fjernkontrollprofil for lyd / video (AVRC...
Tredjeparts Bluetooth-tastatur kobles ikke til ved pålogging
Hvordan stopper jeg Bluetooth-tastaturet fra å gå i dvale på Mac? Hvordan setter jeg Bluetooth-tastaturet i paringsmodus? Hvorfor kobles ikke Bluetoot...
Par to Bluetooth 5-hodetelefoner på iPhone / iPad?
Kan jeg koble to Bluetooth-hodetelefoner til iPad? Kan jeg koble to Bluetooth-hodetelefoner til iPhone? Kan du koble to Bluetooth-hodetelefoner samtid...