Webgl

Er det en grunn til å la WebGL være deaktivert i Safari?

Er det en grunn til å la WebGL være deaktivert i Safari?

I 2017 opprettet forskere et proof-of-concept som viser at WebGL kan brukes til å fingeravtrykke maskinen din med høy nøyaktighet, selv i flere nettlesere. [1] Så det kan være lurt å la den være deaktivert av hensyn til personvernet.

  1. Hvordan aktiverer jeg WebGL i Safari på Mac?
  2. Er det trygt å aktivere WebGL?
  3. Hvordan aktiverer jeg WebGL i Safari 12?
  4. Hva betyr WebGL??
  5. Hvorfor fungerer ikke WebGL?
  6. Er WebGL aktivert i nettleseren min?
  7. Hvorfor er WebGL deaktivert i Chrome?
  8. Hvordan fikser jeg WebGL-feilen min?
  9. Er WebGL farlig?
  10. Hvordan aktiverer jeg webgl2?
  11. Hvordan aktiverer jeg maskinvareakselerasjon i Safari?

Hvordan aktiverer jeg WebGL i Safari på Mac?

Safari

  1. Klikk på Safari på menylinjen, og velg deretter Innstillinger.
  2. Klikk på Sikkerhet.
  3. Merk av for Tillat WebGL.

Er det trygt å aktivere WebGL?

Ja, WebGL er virkelig en potensiell sikkerhetsrisiko, selv om størrelsen på risikoen er vanskelig å vurdere og åpen for debatt.

Hvordan aktiverer jeg WebGL i Safari 12?

Aktiver WebGL på Safari

  1. Åpne "Safari" -menyen og velg "Innstillinger"."
  2. Klikk på "Avansert" -fanen i "Innstillinger" -vinduet.
  3. Nederst i vinduet merker du av for "Vis utvikler" -menyen i menylinjen.
  4. Åpne "Utvikle" -menyen i menylinjen og velg "Aktiver WebGL."

Hva betyr WebGL??

Et av alternativene du kan velge å aktivere er WebGL eller Web Graphics Library. ... WebGL er et JavaScript API som lar deg gjengi 3D og 2D datamaskiner i nettleseren din.

Hvorfor fungerer ikke WebGL?

En mulig årsak til at du støter på feilen 'WebGL støttes ikke' er at maskinvareakselerasjon er deaktivert i nettleseren din. WebGL-teknologien er avhengig av maskinvareakselerasjon, så du må ta de nødvendige trinnene for å sikre at maskinvareakselerasjon er aktivert i nettleseren din.

Er WebGL aktivert i nettleseren min?

For å finne ut om WebGL er aktivert i nettleseren din, gå til http: // get.webgl.org /. ... Chrome: skriv "about: flags" i adressefeltet, søk deretter etter WebGL og aktiver alternativet. Firefox: skriv "about: config" i adressefeltet, og søk deretter etter "webgl. kraftaktiverte "og endre verdien til" sann ".

Hvorfor er WebGL deaktivert i Chrome?

WebGL kan være utilgjengelig av følgende årsaker: En utvidelse i Google Chrome deaktiverer bruk av WebGL. Den nåværende versjonen av grafikkdriveren må oppdateres til den nyeste versjonen.

Hvordan fikser jeg WebGL-feilen min?

Du må kanskje lukke nettleseren og starte datamaskinen på nytt. Nettleseren din må oppdateres. WebGL og maskinvareakselerasjon ble deaktivert i nettleseren din. Hvis du har fulgt trinnene nedenfor og funnet at maskinvareakselerasjon er aktivert, kan det også være mulig å løse problemet hvis du slår av det.

Er WebGL farlig?

En rekke alvorlige sikkerhetsproblemer er identifisert med spesifikasjonene og implementeringene av WebGL. Disse problemene kan tillate en angriper å gi skadelig kode via en nettleser som tillater angrep på GPU og grafikkdrivere. Disse angrepene på GPU via WebGL kan gjøre hele maskinen ubrukelig.

Hvordan aktiverer jeg webgl2?

For å aktivere det:

  1. I Firefox. Gå til om: config. søk etter webgl2. dobbeltklikk på webgl.aktivere-prototype-webgl2 til verdien er sann. start Firefox på nytt.
  2. I Chrome. Gå til om: flagg. Trykk på Ctrl-F eller Cmd-F og søk etter webgl 2.0. Finn WebGL 2.0 Prototype og klikk aktiver. start Chrome på nytt.

Hvordan aktiverer jeg maskinvareakselerasjon i Safari?

Rull ned til du finner System-delen. Klikk på bryteren ved siden av Bruk maskinvareakselerasjon når den er tilgjengelig for å aktivere eller deaktivere maskinvareakselerasjon.

Hvordan returnere enheten på MacBook Air på Bluetooth? [duplisere]
Hvordan angrer jeg en Bluetooth-enhet på Mac? Hvordan får du tilbake en Bluetooth-enhet du fjernet? Hvordan kobler jeg på nytt en Bluetooth-enhet på m...
Macbook Pro 15 2017 bluetooth kobles til igjen når musen er koblet til
Hvorfor kobler Bluetooth-en min fra seg på Macbook Pro? Hvorfor kobler Bluetooth-maskinen min seg fra? Hvordan fikser jeg Bluetooth-forsinkelsen på Ma...
Hvordan bestemmer jeg hvilken versjon av Bluetooth iPhone støtter?
Sveip opp på iPhone for å åpne Kontrollsenter. Forsikre deg om at Wi-Fi og Bluetooth er på. ... Aktiver Bluetooth på telefonen din. Gå til Innstilling...