Lader

Er det mulig å kjøpe en lovlig tredjeparts MacBook (Pro) -lader?

Er det mulig å kjøpe en lovlig tredjeparts MacBook (Pro) -lader?
  1. Kan jeg bruke tredjepartslader til MacBook?
  2. Kan jeg bruke annen lader til min MacBook Pro?
  3. Hva skjer hvis jeg bruker feil MacBook-lader?
  4. Kan du lade en MacBook Pro med hvilken som helst USB-c-lader?
  5. Hvorfor er MacBook-ladere så dårlige?
  6. Kan en ikke-Apple-lader skade telefonen min?
  7. Hva skjer hvis du kobler to ladere til MacBook Pro?
  8. Kan jeg bruke en 60w lader i stedet for 45w?
  9. Hva er forskjellen mellom 60W og 85W MacBook-lader?
  10. Kan jeg bruke en 65w lader i stedet for 45W HP?
  11. Kan jeg bruke en 45W lader i stedet for 85W?
  12. Kan jeg lade MacBook med telefonlader?
  13. Er alle USB-C-kabler like?

Kan jeg bruke tredjepartslader til MacBook?

8 svar. Det er usannsynlig at de faktisk vil skade MacBook Pro ved å levere for mye strøm til den. Men det er mange forsiktighetshistorier å finne på internett om tredjeparts ladere som overopphetes, og noen ganger tar fyr eller eksploderer.

Kan jeg bruke annen lader til min MacBook Pro?

Du kan bruke en kompatibel strømadapter med høyere watt uten problemer, men det vil ikke få datamaskinen til å lade raskere eller fungere annerledes. Hvis du bruker en strømadapter som har lavere effekt enn adapteren som fulgte med Mac-en, vil den ikke gi nok strøm til datamaskinen din.

Hva skjer hvis jeg bruker feil MacBook-lader?

Du vil ikke skade noe ved å bruke feil adapter. Ladekretsen i Intel Mac-maskiner er veldig sofistikert og vil ikke la noe dårlig skje. Bruk av adapteren med høyere watt med en bærbar PC med lite strømforbruk. Datamaskinen vil bare trekke så mye strøm fra adapteren som den trenger.

Kan du lade en MacBook Pro med hvilken som helst USB-c-lader?

Ja, en hvilken som helst USB-C-ledning kan lade den, men strømadapteren du bruker, må sørge for nok strøm til å lade den med mindre du vil koble den til i 10 timer.

Hvorfor er MacBook-ladere så dårlige?

Pluggens plassering lar den ikke holde seg ordentlig i kontakten. Det er for tungt når det i dag er teknologi for å gjøre en strømforsyning mye lettere med tanke på nødvendig effekt. Det tar mye plass foran støpselet.

Kan en ikke-Apple-lader skade telefonen min?

Ja og nei. Hvis du får en eple-sertifisert lader, vil det sannsynligvis bare skade batteriet ditt like mye som epladeren, om ikke mindre. Men hvis du vil kjøpe billige eller til og med dyre ladere fra en ikke-sertifisert produsent, vet du ikke hva det kan gjøre med telefonen din.

Hva skjer hvis du kobler to ladere til MacBook Pro?

“Bruk av flere adaptere vil ikke øke hastigheten på lading, fordi Mac-en din kun trekker strøm fra en strømadapter - selv om mer enn en er koblet til. Hvis du kobler til mer enn en vekselstrømsadapter, velger Mac-en din automatisk den beste strømkilden og lader fra den.”

Kan jeg bruke en 60w lader i stedet for 45w?

Ja. Tommelfingerregelen er at det er greit å bruke en lader med høyere wattstyrke enn den som fulgte med enheten, men du bør ikke bruke en lavere wattstyrke.

Hva er forskjellen mellom 60W og 85W MacBook-lader?

Til tross for det er det fortsatt en stor forskjell mellom 60W og 85W Macbook-laderen. Det er mengden strøm de kan levere til den bærbare datamaskinen. Den leverer 25W mer kraft eller 40% mer enn 60W laderen. En økt mengde strøm levert til Macbook lar deg lade raskere.

Kan jeg bruke en 65w lader i stedet for 45W HP?

Ja. Wattage er et mål på hvor mye strøm en forsyning KAN generere, eller hvor mye enheten bruker. Effekten av strømforsyningen er en vurdering av maksimal effekt som kan trekkes fra den; Hvis datamaskinen din krever 45w, men forsyningen din kan gi 65w, vil du ha det bra.

Kan jeg bruke en 45W lader i stedet for 85W?

Du kan bruke en 85w lader med en bærbar PC som krever 65w eller 45w, men du kan ikke trygt gå den andre veien ved å bruke en 45w eller 65w lader med en laptop som krever 85w.

Kan jeg lade MacBook med telefonlader?

Avhengig av hvilken versjon av MacBook du bruker for øyeblikket, kan du lade den med en Android USB Type C-telefonlader. Du kan bare koble kabelen til MacBook og lade den fra et stikkontakt. Dette ladesystemet ligner på hvordan du vanligvis lader iPhone.

Er alle USB-C-kabler like?

Nei, ikke alle USB-C-kabler er like. USB-C står for formen og typen kontakt, som er den samme for alle USB-C-kabler, men ikke alle kabler støtter samme type protokoller og overføringshastigheter.

Når jeg parer Bluetooth-hodetelefonene mine, faller WiFi ut
Hvorfor slutter wifi-en min å fungere når jeg kobler til Bluetooth? Kan Bluetooth-hodetelefoner påvirke WiFi? Hvordan stopper jeg at Bluetooth forstyr...
Bluetooth-hodetelefoner / høyttalere kobles til et sekund og kobler fra umiddelbart
Hvorfor kobler og kobler Bluetooth-hodetelefonene mine til?? Hvorfor kobler Bluetooth-høyttaleren seg fra? Hvordan hindrer jeg at Bluetooth-høyttalere...
Bluetooth-lyd er hakkete / stammende på Macbook Pro (Mojave), men ikke iPhone
Hvorfor er Bluetooth lyd hakkete? Hvordan fikser du en hakkete lyd fra Bluetooth? Hvordan fikser jeg Bluetooth-forsinkelsen på Mac-en? Hvorfor hopper ...