Anti-aliasing

Er skarp pikselskalering i bevegelse mulig? (i stedet for anti-aliasing)

Er skarp pikselskalering i bevegelse mulig? (i stedet for anti-aliasing)
  1. Trenger du anti-aliasing ved 1440p?
  2. Trenger jeg anti-aliasing?
  3. Hvilken antialiasing er best?
  4. Hvilket er bedre MSAA eller SSAA?
  5. Øker anti aliasing FPS?
  6. Hvilken anti aliasing skal jeg bruke ved 1440p?
  7. Gjør anti-aliasing en forskjell?
  8. Gjør anti-aliasing den buede kanten tykkere?
  9. Trenger jeg anti-aliasing ved 1080p?
  10. Hvorfor er Msaa så krevende?
  11. Skal jeg bruke anisotropisk filtrering?
  12. Hvorfor er anti aliasing så ille?

Trenger du anti-aliasing ved 1440p?

TBH, selv ved 1440p, trenger du fortsatt AA, du vil høre overalt på internett det er ikke nødvendig, men i noen spill er det fortsatt et must, jeg setter det vanligvis på laveste AA eller MSAA x1 for å bli kvitt kanter. De er definitivt merkbare uten AA av noe slag.

Trenger jeg anti-aliasing?

Anti-aliasing kan være viktig fordi det påvirker nedsenking og ytelse i et spill, men det har også en ytelsespåvirkning på spillene dine ved å ta opp beregningsressurser. Hvis du kjører en 4K-oppløsning på en 27-tommers skjerm, trenger du sannsynligvis ikke anti-aliasing.

Hvilken antialiasing er best?

Beste typer anti-aliasing teknikker

Hvilket er bedre MSAA eller SSAA?

Ytelsesmessig er MSAA en stor forbedring i forhold til SSAA. Boosten ble oppnådd ved å sample to eller flere tilstøtende piksler sammen, i stedet for å gjengi hele scenen med en veldig høy oppløsning. ... Dette er grunnen til at MSAA er så mye raskere enn SSAA. Den største ulempen med MSAA er den lavere bildekvaliteten den gir.

Øker anti aliasing FPS?

Nei. Det øker belastningen på GPU, noe som reduserer bildefrekvens. Fordelen er at det reduserer takkede kanter og krypende kanter som kan være forstyrrende.

Hvilken anti aliasing skal jeg bruke ved 1440p?

4K trenger ingen. Men 1440p trenger omtrent 2x-4x AA for at du ikke skal legge merke til det i det hele tatt.

Gjør anti-aliasing en forskjell?

Forskjellen er at pikslene nå er mye, mye mindre, så de danner jevnere bilder. Siden det er piksler til stede i spillgrafikken, er det bare gitt at du fremdeles vil se de takkede kantene i bildene. Dette er det du kaller 'aliasing'.

Gjør anti-aliasing den buede kanten tykkere?

En anti-alias wireframe resulterer i skarpere og jevnere kurver og kanter, og gir deg kontroll over linjetykkelse for både enkle og doble linjer.

Trenger jeg anti-aliasing ved 1080p?

vanligvis med fartsfylte spill, kommer du til å legge merke til at den jevnere rammen over jaggies fra aliasing. Jeg finner generelt 4x AA på min 23 "1080p-skjerm for å være tilstrekkelig til å fjerne alle jaggie linjer. Det avhenger også av typen AA med hensyn til ytelseshit og hvor mye av jaggiene den fjerner.

Hvorfor er Msaa så krevende?

Fordi det egentlig er supersampling, men bare for deler av bildet. Det ser etter kanter og gjengir områdene rundt disse kantene med en høyere oppløsning og nedprøver for å passe til riktig oppløsning for resten av bildet. Hvis du har et Nvidia-kort, kan du tvinge mfaa til spill med innfødt msaa-støtte.

Skal jeg bruke anisotropisk filtrering?

Anisotropisk filtrering

Trilinær filtrering hjelper, men bakken ser fortsatt uskarp ut. Dette er grunnen til at vi bruker anisotropisk filtrering, noe som forbedrer teksturkvaliteten betydelig i skrå vinkler. For å forstå hvorfor, visualiser et firkantet vindu - en piksel av en 3D-modell - med en murvegg rett bak den som vår tekstur.

Hvorfor er anti aliasing så ille?

AA i spillet er dårlig fordi FXAA og SMAA er de eneste alternativene. Begge disse implementeringene ville gjøre bildedetaljene uskarpe hvis de gjorde en bedre jobb med å eliminere det glitrende.

Hvorfor trenger Chrome tilgang til Bluetooth?
Moderne APIer tillater nettsteder å kjøre kode som kommuniserer med Bluetooth-enhetene dine ved hjelp av Web Bluetooth API - etter at du har gitt till...
IPhone-oppførsel når du kobler til Bluetooth-enheter
Har Apple problemer med Bluetooth? Hvordan stopper jeg iPhone-enheten min fra å søke etter Bluetooth på andre enheter? Er Bluetooth-trygt på iPhone? H...
Bluetooth-hodetelefoner kobler seg stadig fra MacBook Pro
Hvis du fremdeles har problemer med Bluetooth-problemer, kan du tilbakestille Mac-enhetens Bluetooth-modul Mens du holder alternativ + skift på tastat...