Hjemmestativ

Slik stopper du HomePods fra å koble til hver natt?

Slik stopper du HomePods fra å koble til hver natt?
  1. Hvordan begrenser jeg HomePod?
  2. Hvorfor kobler HomePod seg fra?
  3. Hvordan stopper jeg HomePod fra å spille musikk?
  4. Hvor mange HomePods kan du spille på en gang?
  5. Kan jeg sette et passord på HomePod??
  6. Kan jeg AirPlay til HomePod?
  7. Hvorfor har HomePod WiFi-problemer?
  8. Hvorfor sier HomePod at installasjonen mislyktes?
  9. Hvorfor kobler ikke HomePod mini meg til?
  10. Hvorfor spiller HomePod-musikken min?
  11. Lytter HomePod alltid?
  12. Kan jeg kontrollere HomePod fra iPhone?

Hvordan begrenser jeg HomePod?

Du kan angi tillatelser for AirPlay på HomePod ved hjelp av Home-appen.

  1. Start Hjem-appen på startskjermen for iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Legg til Hjem-knappen (ser ut som en plasseringspil), øverst til høyre.
  3. Trykk på Tillat høyttalertilgang i delen Høyttalere.
  4. Trykk på: ...
  5. Trykk på Krev passord hvis du vil ha ekstra sikkerhet.

Hvorfor kobler HomePod seg fra?

Feilsøkingstrinnene som tilbys av Apple inkluderer omstart av HomePod mini eller til og med å gjenopprette den til standardinnstillingene. I begge tilfeller er løsningen bare midlertidig. ... Det vil tilfeldig koble fra WiFi, og den eneste løsningen som fungerer for meg er å tilbakestille HomePod mini fra fabrikken, og deretter legge den til Hjem-appen på nytt.

Hvordan stopper jeg HomePod fra å spille musikk?

For å unngå dette problemet kan du forhindre at HomePod logger avspillingsaktivitet. Start Home-appen og trykk lenge på HomePod. Trykk på Innstillinger-knappen, og trykk deretter på "Oppdater lyttehistorikk" for å slå den av. Hvis det er for sent og anbefalingene dine allerede er påvirket, kan du starte Musikk på iPhone.

Hvor mange HomePods kan du spille på en gang?

I hovedsak kan Siri på HomePod gjøre mye av det Siri på iPhone kan gjøre. HomePod støtter AirPlay 2, slik at den kan pares med andre AirPlay 2-høyttalere, og den inkluderer støtte for stereolyd slik at to HomePods kan pares sammen for mer robust lyd.

Kan jeg sette et passord på HomePod?

Når du blir spurt, sentrer du HomePod i søkeren på iPhone, iPad eller iPod touch for å fullføre sammenkoblingen. Hvis du ikke kan bruke kameraet, trykker du på Angi passord manuelt, og Siri vil svare med et firesifret passord for å angi på enheten.

Kan jeg AirPlay til HomePod?

På iPhone eller iPad, ta opp Control Center-grensesnittet, trykk eller trykk på og hold lydkortet, trykk deretter på AirPlay-ikonet i kortets øvre høyre hjørne og velg HomePod. Takket være AirPlay 2 kan du trykke på flere HomePods for å spille av lyd på tvers av dem samtidig.

Hvorfor har HomePod-en min WiFi-problemer?

Hvis du nylig har endret Wi-Fi-passordet ditt eller flyttet HomePod til et nytt sted, vent noen sekunder, og still deretter Siri et spørsmål for å se om HomePod er koblet til Wi-Fi. ... Hvis du konfigurerer HomePod til å bruke et av disse nettverkene, må du tilbakestille HomePod og sette det opp igjen på et annet Wi-Fi-nettverk.

Hvorfor sier HomePod at installasjonen mislyktes?

Forsikre deg om at enheten din er oppdatert til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS og har appen Hjem og musikk. Forsikre deg om at iPhone, iPad eller iPod touch er oppdatert til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS. Sjekk også at Music-appen og Home-appen er installert på enheten du bruker til å konfigurere HomePod.

Hvorfor kobler ikke HomePod mini meg til?

Hjem-appen kan også gi varsler om hvorfor mini ikke er koblet til Wi-Fi og hva som kan være løsningen. Hvis problemet fortsetter å skje, kan du prøve å gjenopprette HomePod til fabrikkinnstillinger og starte på nytt. Du kan tilbakestille denne måten manuelt ved å koble fra mini, vente i 10 sekunder og koble den til igjen.

Hvorfor spiller HomePod-musikken min?

Svar: A: Se delen Endre AirPlay-innstillinger i Endre innstillinger for HomePod - Apple Support. Hvis du konfigurerer det med alle og ikke har noe passord, er det muligheten for de nærliggende å ta kontroll over HomePod. Hvis ikke, er feil svar på omgivelsesstøy den mest sannsynlige forklaringen.

Lytter HomePod alltid?

Som alle andre smarte høyttalere med en integrert stemmeassistentfunksjon, kommer HomePod med en "alltid på" mikrofon, som gjør at den kan lytte til samtaler. En rapport avslørte også at smarte høyttalere som HomePod kan selvaktivere og ta opp samtaler i opptil 46 sekunder uten at brukeren vet det.

Kan jeg kontrollere HomePod fra iPhone?

Hvis du ikke vil ringe til Siri for å få hjelp med HomePod-kontrollene dine, kan du bruke iPhone eller iPad i stedet. ... Du kan kontrollere avspilling av HomePod-lyd (selv om du ikke AirPlayer fra en annen enhet) fra iPhone eller iPad.

Antall sykluser av MacBook Pro
Hva er en god syklus teller for MacBook Pro? Hva er et godt antall batterisykluser? Hva er et godt antall batterisykluser for en MacBook? Hva betyr sy...
MacBook Pro 13 2020 Bluetooth-tilkoblingsproblem
Hvordan fikser jeg Bluetooth som ikke er tilgjengelig på Macbook Pro? Hvorfor er ikke Bluetooth-enhetene mine?? Hvorfor kobler Bluetooth-enheten min s...
Hvordan bestemmer jeg hvilken versjon av Bluetooth iPhone støtter?
Sveip opp på iPhone for å åpne Kontrollsenter. Forsikre deg om at Wi-Fi og Bluetooth er på. ... Aktiver Bluetooth på telefonen din. Gå til Innstilling...