Airpods

Hvordan finne tapte AirPods Pro?

Hvordan finne tapte AirPods Pro?

Se AirPods eller AirPods Pro på datamaskinen din

  1. Gå til iCloud.com / finn.
  2. Logg på med Apple-ID-en din.
  3. Klikk på Alle enheter, og klikk deretter på AirPods. Under hver enhet ser du når posisjonen sist ble funnet, eller "Frakoblet."

  1. Hva gjør jeg hvis jeg mistet AirPod pro?
  2. Kan du spore stjålne AirPods?
  3. Kan jeg finne AirPods hvis de er offline?
  4. Finnes det Find My AirPods pro?
  5. Kan du spore AirPods med serienummer?
  6. Hvordan finner jeg de tapte ørepluggene mine?
  7. Kan tidligere eier spore AirPods?
  8. Hvor langt kan AirPods spores?
  9. Kan tilbakestille AirPods spores?
  10. Hvordan finner du AirPods hvis de er offline uten å finne iPhone?
  11. Hvorfor er ikke AirPods på Find My?

Hva gjør jeg hvis jeg mistet AirPod pro?

Hvis du har mistet en eller begge AirPods eller ladetasken din, kan du kjøpe en helt ny for å erstatte den. Dessverre dekker ikke AppleCare + for hodetelefoner AirPods som er tapt eller stjålet. Det tapte gebyret for AirPods Pro er $ 89 hver og $ 99 for ladesaken.

Kan du spore stjålne AirPods?

Du kan spore AirPods når de har en aktiv tilkobling til en av Apple-enhetene dine. ... Appen Finn min plasserer AirPods på et kart og lar deg spille en lyd for å finne dem. Dette er mer nyttig hvis du mistet AirPods på baksiden av en sofa i stedet for hvis noen stjal dem.

Kan jeg finne AirPods hvis de er offline?

Apple har et "Finn mine AirPods" -verktøy som lar deg se posisjonen deres på et kart. ... Hvis AirPods er frakoblet av en eller annen grunn, kan du trykke på dem, og du kan kanskje se deres sist kjente sted. Dette gir deg en ide om det siste stedet du brukte AirPods, som er et bra sted å begynne å lete etter dem.

Finnes det Find My AirPods pro?

Slå på Bluetooth på hvilken som helst av iPhone, iPad eller iPod Touch og åpne "Finn min" -appen. Velg enheten du leter etter, i dette tilfellet din AirPods Pro. Velg mellom de to alternativene for å finne AirPods Pro. Du kan få den til å spille av en lyd, eller bare sjekke stedet der den ligger.

Kan du spore AirPods med serienummer?

Kan Apple spore airpods etter serienummer: nyttige lenker. få AirPod eller ladeetui, eller hvis noe er skadet, må du få serienummeret ... Du kan ikke.

Hvordan finner jeg de tapte ørepluggene mine?

Finne en mistet Bluetooth-enhet

  1. Forsikre deg om at Bluetooth er aktivt på telefonen. ...
  2. Last ned en Bluetooth-skanner-app, for eksempel LightBlue for iPhone eller Android. ...
  3. Åpne Bluetooth-skannerappen og start skanningen. ...
  4. Når varen vises på listen, kan du prøve å finne den. ...
  5. Spill litt musikk.

Kan tidligere eier spore AirPods?

Det er mulig og så enkelt som ABC å spore stjålne AirPods. Imidlertid vil det sannsynligvis være umulig for en stjålet AirPods å bli sporet etter at den er tilbakestilt. Derfor, hvis du har noen AirPods eller Apple-enheter som ikke tilhører deg.

Hvor langt kan AirPods spores?

Så når du mister AirPods og en eller begge deler er ute av saken, kan du bruke Find My til å finne AirPods når de er i Bluetooth-rekkevidde på en hvilken som helst iDevice som er logget på med samme Apple ID (ca. 10 meter eller 30 fot).)

Kan tilbakestille AirPods spores?

Hvis de tilbakestiller AirPods, vil du ikke kunne spore dem. Det alternativet har ingenting å gjøre med at AirPods blir tapt eller stjålet.

Hvordan finner du AirPods hvis de er offline uten å finne iPhone?

Du kan bruke iCloud.com for å finne AirPods hvis du ikke har iPhone. Gå til www.icloud.com fra en datamaskinleser. Logg på med Apple ID. Velg Finn iPhone.

Hvorfor er ikke AirPods på Find My?

Hvis du ikke har slått på Finn min før AirPods forsvant, vil du ikke kunne finne dem. Hvis AirPods ikke blir ladet, blir de ikke funnet før de lades opp. Hvis de er utenfor rekkevidden til iOS-enheten din, vises de ikke.

Hvordan fjerne 'Cycle Tracking' fra Apple-klokken min?
Slik skjuler du Cycle Tracking-appen Trykk på Digital Crown for å se startskjermen. Trykk og hold på Syklesporingsappen til appikonet skvetter. Hvis a...
Hvordan legge til Bluetooth-meny i påloggingsvinduet?
Slik aktiverer du Bluetooth i Windows 10 Klikk på Windows Start-meny -ikonet, og velg deretter Innstillinger.”I Innstillinger-menyen, velg“ Enheter ”,...
Bluetooth-høyttalere vekker MacBook-en
Hvordan stopper jeg Bluetooth-høyttaleren fra å gå i dvale? Hvordan stopper jeg Bluetooth-tastaturet fra å gå i dvale på Mac? Hvordan får jeg min Mac ...