Presentatør

Hvordan redigere presentatørnotater i Keynote '09?

Hvordan redigere presentatørnotater i Keynote '09?

Legg til presentatørnotater i lysbildene dine

  1. Klikk på Vis. i verktøylinjen, og velg deretter Vis presentasjonsnotater.
  2. Skriv notater i det hvite området under lysbildet. Hvis du vil bruke tekstformatering til presentatørnotatene, bruker du kontrollene i sidefeltet Format. (Hvis du ikke ser et sidefelt, klikker du på. i verktøylinjen.)

  1. Hvordan redigerer jeg notater i Presenter View?
  2. Hvordan presenterer du presentatørnotater i Keynote?
  3. Hvordan redigerer du presentasjonsmodus?
  4. Hvordan redigerer jeg presentatørnotater i Keynote?
  5. Har Keynote en presentatørvisning?
  6. Hvordan presenterer du notater om zooming i Keynote?
  7. Hvordan bruker du presentatormodus i zoom?
  8. Hvordan endrer du presentatørvisningen?
  9. Hvor er presentatormodus på sider?

Hvordan redigerer jeg notater i Presenter View?

Trykk hvor som helst på et lysbilde, så vil lysnummeret vises. Trykk på notatikonet ved siden av lysnummeret. En dialogboks vises der du kan vise og redigere notater. Trykk på OK for å bekrefte for å lagre endringene.

Hvordan presenterer du presentatørnotater i Keynote?

Legg til og se presentatørnotater i Keynote på iPad

  1. Trykk på. ...
  2. Trykk på for å velge et lysbilde i lysbildenavigatoren, og skriv deretter notatene dine i presentatornotatområdet. ...
  3. Hvis du vil legge til presentatørnotater til et annet lysbilde, velger du lysbildet eller sveiper til høyre eller venstre i presentatornotatområdet på det aktuelle lysbildet for å gå til forrige eller neste lysbilde.

Hvordan redigerer du presentasjonsmodus?

På PowerPoint 2016 for Windows, klikk på Slide Show (F5) og velg Skjul presentatørvisning. Deretter er du i stand til å redigere presentasjonen din og vil dermed vise endringene direkte til publikum.

Hvordan redigerer jeg presentatørnotater i Keynote?

Legg til og rediger notater for et lysbilde

  1. Klikk på Vis. i verktøylinjen, og velg deretter Vis presentasjonsnotater.
  2. Skriv notater i det hvite området under lysbildet. Hvis du vil bruke tekstformatering til presentatørnotatene, bruker du kontrollene i sidefeltet Format. (Hvis du ikke ser et sidefelt, klikker du på. i verktøylinjen.)

Har Keynote en presentatørvisning?

Presentasjonsskjermvisning er et av de beste verktøyene i Keynote for å hjelpe deg å bli komfortabel med å holde en presentasjon. Den er designet for flere skjermer, slik at du kan holde viktige data foran deg med presentasjonen som vises til publikum på en annen skjerm.

Hvordan presenterer du notater om zooming i Keynote?

Trykk på X for å aktivere Presentator Display, som viser ditt nåværende lysbilde, neste lysbilde og Presentatørnotater. Når Keynote er klar, åpner du Zoom og starter videokonferansesamtalen. Klikk på Del skjerm nederst i zoom-vinduet, og gå deretter til Avansert > Del av skjermen. Klikk på Del for å begynne å dele en del av skjermen.

Hvordan bruker du presentatormodus i zoom?

Merk: For å presentere i presentasjonsvisning med høyttalernotater, klikk på rullegardinpilen ved siden av Present-knappen og velg Presentator-visning. Presentasjonen din åpnes. Speaker Notes åpnes i et nytt vindu som ikke deles.

Hvordan endrer du presentatørvisningen?

I Presentator View kan du: Se gjeldende lysbilde, neste lysbilde og høyttalernotater. Velg pilene ved siden av lysnummeret for å gå mellom lysbildene.
...
Prøv det!

  1. Velg kategorien Lysbildefremvisning.
  2. Merk av for Bruk presentasjonsvisning.
  3. Velg hvilken skjerm du vil vise Presentator View på.
  4. Å velge. Fra begynnelsen eller trykk på F5.

Hvor er presentatormodus på sider?

Med den gratis Pages-appen

MacBook Bluetooth slås ikke på
Hvorfor slår ikke Bluetooth på Mac-en min? Hvordan tilbakestiller du Bluetooth på Mac? Hvordan slår du på Bluetooth på en låst Mac? Hvordan fikser jeg...
Hvordan fjerne Bluetooth-enhet ved å klikke “x” når det ikke er noe “x”?
Hvordan tvinger jeg en Bluetooth-enhet til å slette? Hvordan tvinger jeg Macen min til å fjerne en Bluetooth-enhet? Hvordan fjerner jeg en enhet fra B...
Kan ikke deaktivere Bluetooth [lukket]
Hvordan tvinger jeg Bluetooth til å slå seg av? Hvorfor kan jeg ikke slå av Bluetooth? Hvorfor slås ikke Bluetooth av på Mac? Hvordan tvinger jeg Mace...