Hjemmestativ

Hvor lang er strømkabelen på HomePod Mini?

Hvor lang er strømkabelen på HomePod Mini?

AR HomePod mini ser ut til å bruke den samme runde, proprietære, ikke-flyttbare strømkabelen som den originale HomePod. Kabellengden er seks fot, og den drives av den samme lille 20 W adapteren som iPad Pro leveres med.

  1. Kan du bruke HomePod mini uten ledning?
  2. Kan du koble HomePod Mini til datamaskinen?
  3. Kan jeg bruke HomePod mini uten iPhone?
  4. Er HomePod mini verdt det?
  5. Kan du bruke HomePod mini som en Bluetooth-høyttaler?
  6. Skal jeg kjøpe en HomePod mini?

Kan du bruke HomePod mini uten ledning?

1 Svar fra fellesskapet. Det er ingen batterier. Du må bruke en DC til AC-omformer og holde den koblet til den for å bruke den vekk fra normal vekselstrøm.

Kan du koble HomePod Mini til datamaskinen?

Dessverre er det ikke en standard Bluetooth-tilkobling for direkte tilkobling av Android- eller Windows-enheter. Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du bruke den direkte på HomePod. ... AirPlay-støtte betyr at du kan sende ut lyd fra Mac (men ikke Windows) skrivebordet via Bluetooth.

Kan jeg bruke HomePod mini uten iPhone?

Bruk Siri på HomePod

Og du trenger ikke iPhone, iPad eller iPod touch for å være til stede for å bruke Siri til å spille musikk, kontrollere hjemmet ditt eller stille spørsmål.

Er HomePod mini verdt det?

HomePod mini gjør det grunnleggende veldig bra, ser bra ut og høres bra ut. Hvis du leter etter en musikkspiller hver dag, værvarsler, enkel spørsmålssvarer og lysbryter, vil det fungere litt bedre enn et av de billigere alternativene, spesielt hvis du allerede er investert i Apple. univers.

Kan du bruke HomePod mini som en Bluetooth-høyttaler?

Nei det kan ikke brukes som en Bluetooth-høyttaler. Du må enten be den spille av lyd (f.eks. Apple Music) eller bruke en apple-enhet for å spille av lyd til den.

Skal jeg kjøpe en HomePod mini?

Denne tynnere, rimeligere enheten var mer konkurransedyktig med andre smarte høyttalere i markedet, og den er faktisk av høy kvalitet. Anmeldelser viste at HomePod mini var en stor suksess, med fantastisk lydkvalitet og brukervennligheten du kjenner og elsker fra Apple-produkter.

Støtter Windows 10 AAC-kodeken over A2DP for Bluetooth-hodetelefoner når den er installert på en Mac via Bootcamp?
Støtter Windows 10 AAC-kodeken over A2DP for Bluetooth-hodetelefoner når den er installert på en Mac via Bootcamp? I motsetning til MacOS støtter ikke...
Bluetooth-lyd spilles langsommere etter oppgradering til Catalina
Hvordan blir jeg kvitt Bluetooth-lydforsinkelse på Mac? Hvordan fikser jeg Bluetooth-forsinkelsen på Mac-en? Hvorfor er Bluetooth-lydkvaliteten så dår...
Hvorfor fungerer ikke tastaturfunksjoner / Bluetooth etter at Win 10 bare er installert?
Hvorfor er Bluetooth-tastaturet koblet til, men ikke fungerer? Hvorfor fungerer ikke Microsoft Bluetooth-tastaturet mitt? Hvordan fikser jeg at Blueto...