Videoer

Hvordan får jeg YouTube-videoer til å spille på Apple-gjestekonto? (Yosemite)

Hvordan får jeg YouTube-videoer til å spille på Apple-gjestekonto? (Yosemite)
  1. Hvordan ser jeg YouTube-gjester på min Mac?
  2. Hvorfor kan jeg ikke spille YouTube-videoer på safari?
  3. Hvorfor vil ikke YouTube spille på min Mac?
  4. Hvordan spiller jeg en video på min Mac?
  5. Hvorfor spilles ikke videoer på safari?
  6. Hvordan fikser du videoer som ikke spilles på safari?
  7. Hvorfor kan jeg ikke se videoer på safari?
  8. Hvorfor spilles ikke videoer på Mac-en min?
  9. Hvordan ser jeg YouTube på en annen fane?
  10. Hvorfor fungerer ikke YouTube på Mac Chrome?

Hvordan ser jeg YouTube-gjester på min Mac?

Aktiver gjestepålogging * og logg inn som gjest. For instruksjoner, start programmet Systemvalg, velg Hjelp fra menylinjen, og skriv inn "Opprett en gjestekonto" (uten anførselstegn) i søkeboksen. Mens du er logget på som gjest, har du ikke tilgang til noen av dine personlige filer eller innstillinger.

Hvorfor kan jeg ikke spille YouTube-videoer på safari?

Safari-utvidelser kan forhindre at noen videoer streamer. Gå til Safari > Velg deretter Utvidelser-fanen. Hvis du har noen installert, bytter du til AV, avslutter deretter Safari på nytt, prøv igjen.

Hvorfor vil ikke YouTube spille på min Mac?

YouTube-appen du bruker på Mac, kan ha vært utdatert eller ødelagt. Det kan være en konflikt med system- eller nettleserbufferen. ... En sikkerhets- eller nettverksinnstilling på din Mac kan også forårsake denne situasjonen. Det kan være noen diskproblemer eller tredjeparts plugin-problemer med nettleseren.

Hvordan spiller jeg en video på min Mac?

Åpne og spill av en fil i QuickTime Player på Mac

  1. Dobbeltklikk på filen i Finder. Hvis videoene eller lydfilene dine er i iCloud Drive, klikker du iCloud Drive i Finder-sidefeltet og dobbeltklikker deretter filen din. ...
  2. Velg Fil > Åpne fil, velg deretter en fil og klikk på Åpne. Hvis en fil er et eldre eller tredjeparts medieformat, kan QuickTime Player konvertere den før den spilles av.

Hvorfor spilles ikke videoer på safari?

Hvis videoen ikke kan spilles av på Safari, eller den fortsetter å buffere og stamme, kan det være for mange hurtigbuffere og historikkaker tilstoppet på Safari. Du bør tømme Safari-cache på iPhone for å sikre jevn avspilling. ... Gå til "Safari" og trykk deretter på "Fjern historikk og nettsteddata".

Hvordan fikser du videoer som ikke spilles på safari?

Klikk på Apple  øverst til venstre på skjermen. Start Macen på nytt etter at oppdateringen er installert, og prøv en video på Safari.

Hvorfor kan jeg ikke se videoer på safari?

Hvis du ikke kan se videoer fra Safari-nettleseren, kan det være fordi du ikke godtar informasjonskapsler fra nettstedet vårt. Informasjonskapsler brukes av nettstedet vårt for å holde rede på forespørslene dine om å se videoer, og uten dem kan vi ikke vise riktig innhold riktig.

Hvorfor spilles ikke videoer på Mac-en min?

En annen årsak til problemet kan være at nettleserutvidelsene dine oppfører seg dårlig eller med vilje blokkerer videoene. Hvis du ikke har sjekket utvidelsene dine på en stund, er det en god tid å gjøre det. I Safari: Åpne innstillinger igjen.

Hvordan ser jeg YouTube på en annen fane?

Metode 2: Se YouTube mens du surfer på andre faner

  1. Trinn 1: Start Youtube.com i Chrome og spill av en video.
  2. Trinn 2: Høyreklikk hvor som helst på videoen. Du får følgende meny. Ikke klikk på noe.
  3. Trinn 3: Høyreklikk igjen på videoen. Du får en annen meny nå. Klikk på Bilde i bilde.

Hvorfor fungerer ikke YouTube på Mac Chrome?

YouTube fungerer ikke i Chrome Mac kan være fordi Chrome-nettleseren er utdatert. Hvis ikke, kan problemer med hurtigbuffer og informasjonskapsler på Chrome føre til at videoene ikke kan spilles av. ... Oppbyggingen av hurtigbuffer og informasjonskapsler fører til at YouTube-videoer ikke spilles av i Chrome. En annen årsak er konflikten mellom utvidelser og plugins.

Antall sykluser av MacBook Pro
Hva er en god syklus teller for MacBook Pro? Hva er et godt antall batterisykluser? Hva er et godt antall batterisykluser for en MacBook? Hva betyr sy...
Bluetooth-høyttalere kobles fra siden flytting til Catalina
Hvorfor kobler Bluetooth kontinuerlig fra Apple? Hvorfor kobler Bose-hodetelefonene meg fra Mac? Hvorfor kobler Bluetooth seg fra? Fungerer AirPods me...
Bluetooth Explorer fjernet fra Xcode Tools i 12.x?
Hvor er Bluetooth Explorer på Mac? Hva er Bluetooth Explorer Mac? Hvordan bruker jeg Bluetooth i Explorer? Støtter Apple BLE? Hvordan fikser jeg Bluet...