Finder

Finder åpnes alltid som et lite vindu øverst til venstre på skjermen

Finder åpnes alltid som et lite vindu øverst til venstre på skjermen
  1. Hvordan får jeg min Mac til å åpne fullskjerm?
  2. Hvordan tilbakestiller du størrelsen på et Mac-vindu?
  3. Hvordan endrer jeg Finder-innstillingene på Mac?
  4. Hvordan fikser jeg Finder på min Mac?
  5. Hvordan får jeg fullskjerm tilbake?
  6. Hvorfor fungerer ikke fullskjermen min Mac?
  7. Hvordan endrer du størrelsen på et vindu på en Mac som er for stort?
  8. Hvordan endrer du størrelsen på et vindu som er for stort?
  9. Hvordan endrer du størrelsen på et vindu med tastaturet på en Mac?
  10. Hvordan legger jeg til steder i Finder på Mac?
  11. Hva er Finder-innstillingen?
  12. Hvorfor er Finder alltid åpen på Mac?

Hvordan får jeg min Mac til å åpne fullskjerm?

Det er ganske enkelt å aktivere fullskjermmodus for en hvilken som helst app på en Mac, og det er tre måter du kan gjøre dette på: Klikk på den grønne knappen til venstre for verktøylinjen, Trykk på Command-Control-F, eller. Velg Vis > Gå inn i fullskjerm.

Hvordan tilbakestiller du størrelsen på et Mac-vindu?

Du kan gå til Systemvalg > Viser og endrer oppløsningen til noe lavere, si 1024 x 768 eller 800 x 600, og det vil føre til at windows tilbakestilles til den mindre skjermstørrelsen. Endre den tilbake til det du hadde, og alle vinduer uten skjerm skulle vises.

Hvordan endrer jeg Finder-innstillingene på Mac?

På Mac-en din bruker du Finder-innstillinger for å endre alternativer for Finder-vinduer, filutvidelser og papirkurven. Lær hvordan du organiserer filene dine i Finder. For å endre disse preferansene, klikk på Finder-ikonet i Dock, og velg deretter Finder > Preferanser.

Hvordan fikser jeg Finder på min Mac?

Åpne et Finder-vindu og naviger til Hjem > Bibliotek > Innstillingsmappe. Utfør en av følgende oppgaver: Logg ut, og deretter inn igjen. Start Finder på nytt ved å velge Force Quit fra Apple-menyen, velge Finder, og deretter klikke Relaunch-knappen.

Hvordan får jeg fullskjerm tilbake?

Trykk på F11. Det kan hende du må trykke og holde FN-tasten samtidig, avhengig av din bærbare datamaskinmodell. F11 kan brukes til å veksle fullskjermmodus. Du kan også flytte markøren til den øvre kanten av skjermen.

Hvorfor fungerer ikke fullskjermen min Mac?

Hva skal jeg gjøre hvis fullskjermmodus setter seg fast. Først prøver du hver av de tre metodene for å gå tilbake til normal modus: Kommando + Kontroll + F; den grønne knappen; eller Vis-menyen. Hvis ingen av disse fungerer, kan du prøve å avslutte appen og deretter starte den på nytt. Og hvis det ikke hjelper, start en Mac på nytt som en siste utvei.

Hvordan endrer du størrelsen på et vindu på en Mac som er for stort?

Følg disse trinnene for å endre størrelsen på et vindu:

  1. Flytt pekeren over størrelseshjørnet nederst til høyre i vinduet.
  2. Hold nede venstre museknapp og dra musen. Vinduet vokser eller krymper når du drar musen.
  3. Slipp venstre museknapp når du er fornøyd med den nye størrelsen på vinduet.

Hvordan endrer du størrelsen på et vindu som er for stort?

Hvordan endre størrelse på et vindu ved hjelp av Windows-menyer

  1. Trykk på Alt + mellomromstasten for å åpne vindusmenyen.
  2. Hvis vinduet er maksimert, pil ned til Gjenopprett og trykk Enter, trykk deretter Alt + mellomromstasten igjen for å åpne vindusmenyen.
  3. Pil ned til størrelse.

Hvordan endrer du størrelsen på et vindu med tastaturet på en Mac?

1. Hold nede Alternativtasten mens du endrer størrelse på et vindu: Dette vil endre størrelsen på vinduet likt på begge sider. 2. Hold nede Skift-tasten mens du endrer størrelse på et vindu: Dette vil endre størrelsen på vinduet proporsjonalt.

Hvordan legger jeg til steder i Finder på Mac?

Omorganisere elementene i verktøylinjen: Trykk og hold på Kommando-tasten, og dra deretter et element til et nytt sted. Legg til en fil eller en app: Trykk og hold på Kommando-tasten, og dra deretter elementet til Finder-verktøylinjen til du ser et grønt pluss-tegn.

Hva er Finder-innstillingen?

S Finder lar deg søke i enheten din. Merk at S Finder er tilgjengelig på enheter som kjører Android Marshmallow og Lollipop. Denne funksjonen ble erstattet på nyere enheter av en søkefunksjon som er tilgjengelig i app-skuffen.

Hvorfor er Finder alltid åpen på Mac?

Som Finder er måten du samhandler med OS X på, er standard å starte på nytt automatisk hvis den avsluttes. For eksempel hvis den låses opp (har aldri skjedd meg selv) og du brukte Force Quit (alt - kommando - esc), ville den startet på nytt automatisk.

Hvordan installere Bluetooth-drivere på nytt på Bootcamp Windows
Hvordan tilbakestiller jeg Bluetooth på min Mac? Hvordan tilbakestiller jeg Bluetooth? Hvorfor forsvant Bluetooth-innstillingene mine? Hvordan install...
Mac OS Catalina - Bluetooth-lydutgangsproblemer (WF-1000XM3, Bose QuietComfort 35)
Hvordan aktiverer jeg den optimale lydkodeken for Bluetooth-hodetelefonens Mac? Hvorfor høres Bluetooth-hodetelefonene mine ut som en dempet Mac? Hvor...
Hvordan kobler jeg til Bluetooth-ikonet i preferanser eller applikasjoner
Hvordan aktiverer jeg Bluetooth-tillatelse? Hvordan slår jeg på Bluetooth på min Mac? Hvordan finner jeg Bluetooth-enheter på min Mac? Hvorfor vil ikk...