Familie

Familiedeling som fungerer på iOS 8, men ikke på Yosemite

Familiedeling som fungerer på iOS 8, men ikke på Yosemite
  1. Hvorfor fungerer ikke Apple Family Sharing?
  2. Hvorfor kan jeg ikke konfigurere familiedeling på min Mac?
  3. Fungerer Apple Family Sharing begge veier?
  4. Hvordan tilbakestiller du Apple Family Sharing?
  5. Hvorfor kommer ikke mine døtre Apple-forespørsler gjennom?
  6. Kan familiedeling se tekstene mine?
  7. Hvorfor fungerer ikke Steam Family Sharing?
  8. Kan i app-kjøp deles med familien?
  9. Hva kan familiedeling se på iPhone?
  10. Kan familiedeling ha 2 arrangører?
  11. Kan familiedeling Se Safari-historie?
  12. Kan familiedeling se appene mine?

Hvorfor fungerer ikke Apple Family Sharing?

Sjekk innstillingene dine for å sikre at du er logget på overalt med samme Apple-ID, inkludert Familiedeling og kjøpsdeling. Be familiemedlemmene dine om å sjekke innstillingene deres også.

Hvorfor kan jeg ikke konfigurere familiedeling på min Mac?

På din Mac

Velg Apple-meny  > Systemvalg, og klikk deretter Familiedeling. Bekreft Apple-ID-en som du vil bruke til familiedeling, og sørg for at Del mine kjøp er valgt. Følg instruksjonene på skjermen.

Fungerer Apple Family Sharing begge veier?

Alle familiens kjøp på alle familiens enheter.

Nye kjøp vises i fanen Kjøpt i Apple Books, App Store eller iTunes for hvert familiemedlem. ... Andre familiemedlemmer har tilgang til samlingen din på samme måte. Hvis du vil holde noen kjøp private, kan du velge å skjule enkeltvarer.

Hvordan tilbakestiller du Apple Family Sharing?

På iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > Familiedeling.
  2. Trykk på [navnet ditt].
  3. Trykk på Stopp bruk av familiedeling.

Hvorfor kommer ikke mine døtre Apple-forespørsler?

Hvis Be om å kjøpe forespørsler mangler

Hvis du fremdeles ikke ser dine forespørsler om å kjøpe, sjekk hvilken Apple-ID du er logget på, sjekk innstillingene for familiedeling og sørg for at du er på en støttet enhet.

Kan familiedeling se tekstene mine?

Svar: A: Svar: A: Familiedeling deler ikke meldinger, kontakter eller annen privat info. Bare kjøpt iTems og Apple Music-medlemskapet.

Hvorfor fungerer ikke Steam Family Sharing?

Autorisasjonsproblemet for deling av spill eller filer er en av grunnene til at Steam Family Sharing ikke fungerer. Du kan ikke dele spillet ditt med andre familiemedlemmer hvis tilgangen ikke er autorisert. Så det første du kan gjøre for å fikse problemet er å autorisere det delte Steam-biblioteket på nytt.

Kan i app-kjøp deles med familien?

Apples Family Sharing-program vil nå tillate brukere å dele abonnementer og engangskjøp i app på tvers av fem brukere. Utviklere må imidlertid aktivere det for appene sine.

Hva kan familiedeling se på iPhone?

Med familiedeling kan du og opptil fem andre familiemedlemmer dele tilgang til fantastiske Apple-tjenester som Apple Music, Apple TV +, Apple Fitness +, Apple News + og Apple Arcade. Gruppen din kan også dele iTunes, Apple Books og App Store-kjøp, en iCloud-lagringsplan og et familiefotoalbum.

Kan familiedeling ha 2 arrangører?

Når du konfigurerer Familiedeling på Apple-ID-en din, kan du legge til opptil fem andre familiemedlemmer, til sammen seks personer. En av dem er "Arrangøren" - personen som oppretter familien og kan legge til eller fjerne folk - og alle andre er enten en voksen eller et barn (med begrensede privilegier).

Kan familiedeling Se Safari-historie?

Spørsmål: Spørsmål: Delt safarihistorie

iCloud synkroniserer nettleserloggen til enheter som deler den samme iCloud-kontoen hvis Safari er slått på i Innstillinger>iCloud. For å forhindre dette, be personen som deler iCloud-ID-en din om å slå på privat surfing eller slå av Safari i Innstillinger>iCloud.

Kan familiedeling se appene mine?

Å kunne kjøpe en app en gang og dele den med familien din er enorm. Imidlertid ser som standard alle familiemedlemmene alle appene dine, og kan laste ned noen av dem.

Hvordan kjører jeg et skript når en bestemt Bluetooth-enhet våkner?
Hvordan tillater jeg at Bluetooth vekker datamaskinen min? Hvordan bruker jeg Bluetooth i terminalen? Hvordan skanner jeg en Bluetooth-enhet på Linux?...
Deaktiver Bluetooth eller koble fra Bluetooth-tilkoblinger når lokket er lukket
Hvordan stopper jeg at Bluetooth-enheter går i dvale? Hvordan slår jeg av Bluetooth automatisk? Hvordan stopper jeg Windows fra å slå på Bluetooth? Hv...
Flere Apple-enheter / en Bluetooth-høyttaler
Kan en Bluetooth-høyttaler koble til flere enheter? Kan jeg koble iPhone til flere Bluetooth-høyttalere samtidig? Hvordan kobler jeg to Bluetooth-høyt...