Program

Kan en hobbyist eller person søke om Apples MFi-program?

Kan en hobbyist eller person søke om Apples MFi-program?

5 svar. Ja, mindre grupper kan søke om å delta i MFi-programmet, hvis de er seriøse med å lage et produkt til iOS-enhetene.

  1. Hvordan kan jeg bli med i MFi?
  2. Hvor mye koster MFi-programmet?
  3. Må jeg MFi-sertifisert?
  4. Hva er Apples MFi-program?
  5. Hvordan sjekker du om produktet er MFi?
  6. Hvordan får jeg et MFi-sertifikat?

Hvordan kan jeg bli med i MFi?

Hva du trenger for å registrere deg

  1. Bekreft at selskapet ditt skal delta i MFi-programmet. ...
  2. Opprett en bedrifts-Apple-ID og send inn et påmeldingsskjema. ...
  3. Komplett firmaidentitetsbekreftelse. ...
  4. Utfør en MFi-lisens.

Hvor mye koster MFi-programmet?

Er det et programgebyr for deltakelse i MFi-programmet? MFi-programmet er USD 99 dollar (pluss eventuelle gjeldende skatter og avgifter) per medlemsår.

Må jeg MFi-sertifisert?

For å konkludere. MFi-sertifisering er viktig for alle Apple-brukere. I noen tilfeller er det den viktigste indikatoren for å fortelle om du skal kjøpe tilbehør til iPhone eller ikke.

Hva er Apples MFi-program?

Apple inc.sitt MFi-program, med henvisning til "Made for iPhone / iPod / iPad", er et lisensieringsprogram for utviklere av maskinvare- og programvareutstyr som fungerer med Apples iPod, iPad og iPhone. Navnet er en forkortet versjon av den langformede Made for iPod, det originale programmet som til slutt ble MFi.

Hvordan sjekker du om produktet er MFi?

Å sjekke en lader eller tilbehør for MFi-sertifisering er en relativt enkel prosess. Hvis produktets emballasje har merket “Made for iPhone” eller “Made for iPad”, kan du vanligvis stole på at det er MFi-sertifisert. Hvis du har kastet emballasjen, kan du slå opp produktet på Google eller Amazon. Vent!

Hvordan får jeg et MFi-sertifikat?

Nedenfor er trinnene som mfi-sertifisert produsent vil gjøre for å hjelpe deg med å få MFI-sertifisering. Apple vil gjennomgå produktplanen, hvis de mener produktplanen er gjennomførbar, vil de godkjenne produktplanen. Fabrikken vil forberede prøvene, kjøre sertifiseringsassistent, sende inn selvsertifiseringsskjema.

Hvorfor trenger Chrome tilgang til Bluetooth?
Moderne APIer tillater nettsteder å kjøre kode som kommuniserer med Bluetooth-enhetene dine ved hjelp av Web Bluetooth API - etter at du har gitt till...
Hvordan kjører jeg et skript når en bestemt Bluetooth-enhet våkner?
Hvordan tillater jeg at Bluetooth vekker datamaskinen min? Hvordan bruker jeg Bluetooth i terminalen? Hvordan skanner jeg en Bluetooth-enhet på Linux?...
Kan jeg endre WiFi-kortet på Macbook Pro 17 (tidlig i 2011)?
Det korte svaret er Ja. Det er faktisk ett kort for både flyplass / Bluetooth-tilkobling, og delenumrene du kan velge mellom er 661-5867 (Bluetooth 2....