Bilder

Rask måte å velge og slette alle bildene på en iPhone?

Rask måte å velge og slette alle bildene på en iPhone?

Åpne bilder og trykk på Alle bilder, og trykk deretter på Velg. Trykk på flere bilder, eller skyv fingeren over flere bilder for å velge mer enn ett. Trykk på papirkurven, og bekreft deretter for å slette elementene.

  1. Hvordan velger du alle bilder på iPhone raskt?
  2. Hvordan sletter du raskt bilder fra iPhone?
  3. Hvordan kan jeg slette bilder fra min iPhone?
  4. Hvordan velger du flere bilder?
  5. Hvordan velger jeg alle bilder på iPhone som skal slettes?
  6. Hvordan sletter jeg tusenvis av bilder fra min iPhone?
  7. Hvorfor kan jeg ikke slette bilder på iPhone?
  8. Hvor går bilder når de slettes permanent?
  9. Hvordan sletter du bilder permanent?
  10. Hvordan sletter jeg bilder fra iPhone uten å slette dem fra datamaskinen min?
  11. Hvordan fjerner du alt fra en iPhone?

Hvordan velger du alle bilder på iPhone raskt?

Photos-appen har en "Select" -kommando på hver skjerm og i hver mappe, slik at du kan bruke den hvor som helst. Du kan også velge alle bildene i en mappe eller alle bildene på iPhone ved å trykke og dra fingeren rundt. Du velger alle bildene på gjeldende plassering når iPhone blar gjennom bilder.

Hvordan sletter du raskt bilder fra iPhone?

Den raskeste måten å slette bilder fra iPhones kamerarulle er å gå til "Øyeblikk" -delen i Photos-appen din og bruke velgeknappen for å slette hele dager om gangen. Gå til Years i Bilder-appen din -> Samlinger -> Øyeblikk og trykk på "Velg" -knappen øverst til høyre.

Hvordan kan jeg slette bilder fra min iPhone?

Slik sletter du et bilde fra iPhone

  1. Åpne Photos-appen på iPhone.
  2. Finn bildet eller videoen du vil slette. ...
  3. Hvis det bare er ett bilde du vil slette, kan du trykke på det for å velge det.
  4. Bildet åpnes, og du vil se søppelboksikonet. ...
  5. Trykk på Slett bilde.
  6. Det sletter faktisk ikke bildet.

Hvordan velger du flere bilder?

Hvordan velge flere filer som ikke er gruppert sammen: Klikk på den første filen, og trykk og hold nede Ctrl-tasten. Mens du holder nede Ctrl-tasten, klikker du på hver av de andre filene du vil velge. Du kan også bare velge flere bilder ved å velge dem med musemarkøren.

Hvordan velger jeg alle bilder på iPhone som skal slettes?

Slett flere bilder

  1. Åpne bilder og trykk på Alle bilder, og trykk deretter på Velg.
  2. Trykk på flere bilder, eller skyv fingeren over flere bilder for å velge mer enn ett.
  3. Trykk på papirkurven, og bekreft deretter for å slette elementene.

Hvordan sletter jeg tusenvis av bilder fra min iPhone?

For å velge alle bildene du vil slette på en gang, bruker du bildevisningen med øyeblikkene, klikker deretter på velg og sveiper oppover alle bildene. På den øvre kanten av skjermen holder du nede, til du valgte flere hundre bilder, og deretter trykker du på søppelikon og tøm det nylig slettede albumet umiddelbart.

Hvorfor kan jeg ikke slette bilder på iPhone?

Det meste av tiden kan du ikke slette bilder på iPhone fordi de er synkronisert med en annen enhet. Hvis bildene dine er synkronisert med datamaskinen din med iTunes eller Finder, kan de bare slettes når du kobler iPhone til datamaskinen. Hvis dette ikke er tilfelle, kan iCloud Photos være slått på.

Hvor går bilder når de slettes permanent?

Når du sletter bilder på Android-telefonen, kan du få tilgang til Photos-appen din og gå inn i albumene dine, og deretter bla til bunnen og trykke på "Nylig slettet."I den mappen finner du alle bildene du har slettet i løpet av de siste 30 dagene.

Hvordan sletter du bilder permanent?

Slik sletter du et element permanent fra enheten din:

  1. Åpne Google Foto-appen på Android-telefonen eller nettbrettet .
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Velg elementene du vil slette fra Android-telefonen eller nettbrettet.
  4. Trykk på Mer øverst til høyre Slett fra enhet.

Hvordan sletter jeg bilder fra iPhone uten å slette dem fra datamaskinen min?

Hvis du vil ha muligheten til å slette bilder fra en iPhone eller hvilken som helst enhet uten å slette dem fra alle enhetene dine, må du deaktivere iCloud Photo Library og bruke en annen form for synkronisering eller en annen tjeneste, som Dropbox, Google Photos eller Amazon Cloud Drive.

Hvordan fjerner du alt fra en iPhone?

Slett alt innhold og innstillinger fra iPhone

  1. Gå til Innstillinger > Generell > Nullstille. Hvis du blir bedt om å oppgi passordet ditt og du har glemt det, kan du se Tilbakestill passordet. Hvis du blir bedt om å oppgi Apple ID-passordet ditt og du har glemt det, kan du se Gjenopprett Apple ID-nettstedet ditt.
  2. Trykk på Slett alt innhold og innstillinger.

MacOS Mail har ikke tilgang til mapper på ekstern stasjon via symlinker
Hvorfor kan jeg ikke se mappene mine i Apple Mail?Hvordan flytter jeg e-post fra Mac til ekstern harddisk?Følger Time Machine symbolske lenker?Hvordan...
Hva tilbyr Apple Diagnostics for Mac bedre enn Apple-tjenesteleverandørers tester? [lukket]
Er Apple Diagnostic pålitelig?Hva ser Apple når de kjører diagnostikk?Hvor mye koster Apple diagnostikk?Hvordan diagnostiserer du Mac-problemer?Hvorda...
Kontogrense oppnådd
Hvordan fikser jeg Apple ID-grensen nådd?Hvordan fjerner jeg maksimalt antall gratis kontoer på Iphone?Hvorfor sier iphone min Kan ikke opprette Apple...